HINNOITTELU

Yrityksemme kuuluu ennakkoperintärekisteriin eli kaikki kauttamme toteutettavat yksityishenkilöiden toimeksiannot asiakas saa hyödynnettyä kotitalousvähennyksenä verotuksessa verottajan ohjeistusten mukaisesti. Laskussamme eritellään selkeästi työn ja materiaalien osuus urakkahinnasta sekä arvonlisäveron määrä.  Täten kotitalousvähennys on helposti haettavissa. Tästä linkistä voitte tarkastella esimerkkilaskelman urakkahinnoittelusta sekä kotitalousvähennyksestä.

Yleisesti modernien saneerausmenetelmien kohdalla hintataso on usein vain noin puolet perinteisten toteutustapojen urakkahinnoista. Esimerkiksi uusi tiukennettu asbestilaki ei nosta modernien menetelmien hintatasoja ei vaikeuta itse työn tekemistä. Modernien saneerausten kohdalla myös työn osuus on yleensä korkeampi kuin perinteisillä tavoilla, joten myös kotitalousvähennystä saa täten suhteellisesti enemmän kokonaisurakkahinnasta.

Yrityksemme organisaatio on kevyt, joten siitä johtuen myös hintatasomme kokonaisuudessaan on erittäin kilpailukykyinen. Olemme myös kilpailuttaneet tiukasti kaikki materiaalitoimittajamme, joten kauttamme saatte edullisesti myös kaikki kalusteet ja tarvikkeet saneerausten yhteydessä.